Denk mee, doe mee!

Provincie Gelderland, gemeente Brummen, gemeente Apeldoorn en de IKEL betrekken u graag bij de verdere uitwerking van de projecten. U bent van ons gewend dat we met enige regelmaat inloopavonden organiseren om u te informeren en uw mening te horen. Vanwege de COVID-maatregelen organiseren we op dit moment nog geen fysieke bijeenkomsten. We hopen dat we na de zomervakantie weer bijeenkomsten in de buurt mogen organiseren. Projecten lopen wel door en ook in deze periode horen we graag van u wat u van de plannen vindt! De komende periode zal dit voor een groot deel nog zijn via digitale participatie.

Via de website en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Onderzoeken project Mayr-Melnhof afgerond

Voor het project Mayr-Melnhof zijn de onderzoeksresultaten opgeleverd. De onderzoeken vindt u op de projectpagina Mayr-Melnhof.

Vragenuurtje met deskundigen

Heeft u na het lezen van de onderzoeken nog vragen, schrijf u dan in voor het vragenuurtje!
Maandag 12 juli en dinsdag 13 juli kunt u met de deskundigen van onderzoeksbureau TAUW in gesprek gaan. We organiseren dan voor de belangrijkste milieuthema’s een digitaal vragenuur. De deskundigen geven een korte presentatie en beantwoorden vervolgens uw vragen. U kunt zich hier aanmelden voor de vragenuurtjes. Heeft u vooraf al vragen? Geef ze vast aan ons door. We verwerken deze dan in de presentatie.

U kunt uw vragen aan ons doorgeven via het reactieformulier. Ook als u vragen heeft maar geen gebruik maakt van het vragenuurtje, kunt u gebruik maken van het reactieformulier.

Alle vragen over de onderzoeken verwerken we in een ‘vraag en antwoord’-lijst op deze website.

Actuele stand van zaken

Op de site kunt u bij ‘projecten’ de actuele stand van zaken lezen per project. Hier leest u of een project net start, of dat er al onderzoeken lopen of schetsen worden gemaakt. Ook geven we hier aan als er nieuwe informatie beschikbaar is en we hier met u over in gesprek willen.

In de communicatie- en participatiekalender is, voor de projecten die vooroplopen, aangegeven welke processtappen we de komende tijd gaan zetten. Daarbij is ook aangegeven hoe we u over deze stappen informeren en hoe u inbreng kunt leveren.

Heeft u vragen aan ons, laat het dan weten! U kunt hiervoor het reactieformulier gebruiken of contact opnemen met een van de omgevingsmanagers Eerbeek-Loenen 2030.

Omgevingsmanagers

Kunt u uw vraag niet kwijt op het reactieformulier of wilt u liever telefonisch reageren? Neem dan rechtstreeks contact op met 1 van de Omgevingsmanagers van Eerbeek-Loenen 2030.

Wij stellen u graag voor aan onze omgevingsmanagers:

Floor van Gaasbeek
Overkoepelend Eerbeek-Loenen 2030, project Mayr Melnhof 
Telefoonnummer: 026-359 8246
E-mail: eerbeek.loenen2030@gelderland.nl

Nienke Koenders
Project Logistiek Centrum Eerbeek (LCE)
Telefoonnummer: 026-359 9024
E-mail: eerbeek.loenen2030@gelderland.nl

Ronald van Osch
Project Wegennet
Telefoonnummer: 026-359 8136
E-mail: eerbeek.loenen2030@gelderland.nl

Arjan Schulp
Masterplan Eerbeek Centrum en Eerbeekse Beek
Telefoonnummer: 0575-568 233
E-mail: gemeente@brummen.nl