Vragen aan u, geef uw mening!

Provincie Gelderland, gemeente Brummen, gemeente Apeldoorn en de IKEL betrekken u graag bij de verdere uitwerking van de projecten.

Naast dat we van u graag horen wat er speelt of wat we op voorhand mee moeten nemen, hebben we ook vragen aan u.

Vraag aan u

Er wordt gestart met het realiseren van een Industrial Experience Centre. Dit is een eerste stap in het proces, met als doel het creëren van een fysieke plek. Een gebouw, waar onderwijs en bedrijfsleven samenkomen. Een plek die ruimte biedt aan opleidingen, jonge studenten en ruimte biedt om technologie, kennis en innovaties samen te brengen. Voor de zomer van 2020 willen we van de relevante partijen weten of ze partner willen worden in het opzetten van het Industrial Experience Centre. Na de zomer werken we dit uit in een concreet plan.

  • Ben u als organisatie, bedrijf, project, onderwijsinstelling, etc. geïnteresseerd als mogelijk deelnemer aan het Industrial Experience Centre (IEC)? Meldt u zich dan nu aan!

Via het reactieformulier kunt u uw reactie naar ons sturen. Geeft u uw reactie liever telefonisch door? Of wilt u (evt. met een grotere groep) met ons in gesprek via beeldbellen? Dan kunt u dat aangeven op het reactieformulier. Wij nemen dan contact met u op. 

Vragen aan u, geef uw mening!