16 september 2021 bijeenkomst voorkeursalternatief Mayr-Melnhof

1-9-2021

Afgelopen tijd voerden we onderzoeken uit naar effecten op milieu en omgeving. In oktober kiezen we welk alternatief de voorkeur krijgt en we verder uitwerken. We vragen u om mee te denken en inbreng te leveren. Lees meer over deze bijeenkomst en meld u aan!

Voor de bedrijfslocatie van Mayr-Melnhof (nieuwe naam Folding Boxboard Eerbeek BV) en de verkeersafwikkeling zijn verschillende alternatieven in beeld. In de milieueffectrapportage (MER) rekende we deze alternatieven door op effecten voor milieu en omgeving. De uitkomsten hiervan zijn belangrijk bij het kiezen van een voorkeursalternatief. Bij het maken van een keuze voor het voorkeursalternatief kijken we naar meer dan alleen het MER-onderzoek. We nemen ook de inbreng van de omgeving en omwonenden, uitvoerbaarheid, eigendom en financiën mee in de afweging.

Bijeenkomsten keuze voorkeursalternatief

We willen de keuze voor de inrichting van het terrein van Mayr-Melnhof en de ontsluitingsroute voor vrachtverkeer in oktober 2021 maken. Daarom gaan we graag met u in gesprek om te horen wat u belangrijk vindt om mee te nemen in deze keuze. 

Meld u aan voor een bijeenkomst!

Donderdag 16 september 2021 organiseren we meerdere bijeenkomsten in Eerbeek. We houden natuurlijk rekening met de COVID-19 maatregelen. Daarom vragen we u om vooraf aan te melden voor een bijeenkomst. De inhoud van alle bijeenkomsten is hetzelfde. U hoeft zich dus maar voor 1 bijeenkomst aan te melden.

Meedenken over het voorkeursalternatief, maar niet in de gelegenheid om deel te nemen aan 1een bijeenkomst? Neem contact met ons op via het reactieformulier. We kijken met u hoe u uw inbreng kunt leveren.

Terug naar nieuwsoverzicht